23.08.2004, 18:58
Cytat:Originally posted by dominika+Aug 23 2004, 06:42 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (dominika @ Aug 23 2004, 06:42 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-pablosan@Aug 23 2004, 05:28 PMTeż tak myślę... B)
PS. Nas trzeba zaczac leczyc-czy na sali jest lekarz...?![]()
Ja was podziwiam - ja tam niestety takich rzeczy nie słyszę
. To znaczy, jak mi ktoś napisze sekundy, to tak, ale sama bym takich rzeczy w życiu nie znalazła.Jedna taka myśl mi do głowy przychodzi - nie zacznijmy przesadzać - rozkładanie utworu na poszczególne sekundy to tak jakby zamiast obrazu pokazać użyte farby w oddzielnych tubkach. [/b][/quote]
<Dominika>
To nie jest tak. Podawaliśmy tu czasy na płytach, aby łatwiej było wyłapać innym to o co danej osobie konkretnie chodziło.
Ja, znając utwory DS prawie na pamięć i słuchając ich po raz nie wiem który, szukam w nich fragmentów lepszych, ciekawszych, bardziej poruszających, wzruszających, itp.
Czasem łapię się na tym, iż słucham, np. teraz Romeo and Juliet, tylko dla partii saksofonu. W wersji z OTN jest ona kapitalna. Zmiany tempa gry i tonacji w wykonaniu Chrisa White są po prostu piękne.
GM
Gramofon analogowy w każdym domu.
Gramofon analogowy w każdym domu.