09.11.2005, 20:23
Ciekawa postać, a w zasadzie ja o niej nic nie wiem.
Sprzedawca gitar, u którego kupował Mark, a który zwrócił jego uwagę na własne umiejętnoci demonstrujšc NAW-owi
możliwoci jednego z instrumentów. Jak stał się członkiem zespołu? Czy oprócz trasy BIA grał jeszcze gdzie?
Hm, podobno umiejętnociami dorównywał Markowi (chodzi chyba o technikę, bo Mark w "uduchowionym" graniu, wiadomo, konkurencji nie ma). Był podobno wietnym showmanem (nie mogłem zweryfikować, bo nie mam żadnych filmów z trasy BIA).
Aha, i jeszcze jedno pytanie: czy Sonni grał gdzie na longplayu BIA? Czy Mark nagrał tam wszystie partie gitar?
Sprzedawca gitar, u którego kupował Mark, a który zwrócił jego uwagę na własne umiejętnoci demonstrujšc NAW-owi
możliwoci jednego z instrumentów. Jak stał się członkiem zespołu? Czy oprócz trasy BIA grał jeszcze gdzie?Hm, podobno umiejętnociami dorównywał Markowi (chodzi chyba o technikę, bo Mark w "uduchowionym" graniu, wiadomo, konkurencji nie ma). Był podobno wietnym showmanem (nie mogłem zweryfikować, bo nie mam żadnych filmów z trasy BIA).
Aha, i jeszcze jedno pytanie: czy Sonni grał gdzie na longplayu BIA? Czy Mark nagrał tam wszystie partie gitar?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>