09.11.2005, 13:49
Wyglada to tak> Kiedy zobaczyłem to grube pudełko pomylałem przez chwilę i bardzo się ucieszyłem że być może będzie DVD ale niestety dwie płyty wsuniętę w koperty (bardzo niepraktyczne tak więc od razu lepiej się zaopatrzyć w normalne podwójne pudełeczko)
Takiego wydawnictwa z obozu DS/MK jeszcze nie było to jest jasne. Pewnie że znajdš się malkontenci (tak tak sš wrod Nas
) którzy zgodnie orzeknš <ale to już było> i pewnie będa mieli rację
Ale trzymajšc w dłoni to pudełeczko to prawdziwa frajda dla kolekcjonerów. Bogate opisy, teksty w rodku, kilka wietnych zdjęć. Na jednym kršżku 11 utworów na drugim też 11. Na pierwszym wszystkie utwory w wersjach studyjnych czyli najdłuższych. Na drugim m.in Why Aye Man w wersji singlowej a całoć zamyka oczywicie All The Roadrunning z zapowiedziš nowej płyty
ps. 100 nie moja
Takiego wydawnictwa z obozu DS/MK jeszcze nie było to jest jasne. Pewnie że znajdš się malkontenci (tak tak sš wrod Nas
) którzy zgodnie orzeknš <ale to już było> i pewnie będa mieli rację
Ale trzymajšc w dłoni to pudełeczko to prawdziwa frajda dla kolekcjonerów. Bogate opisy, teksty w rodku, kilka wietnych zdjęć. Na jednym kršżku 11 utworów na drugim też 11. Na pierwszym wszystkie utwory w wersjach studyjnych czyli najdłuższych. Na drugim m.in Why Aye Man w wersji singlowej a całoć zamyka oczywicie All The Roadrunning z zapowiedziš nowej płyty
ps. 100 nie moja
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day