08.11.2005, 22:12
Co do Katie której ja jestem zagorzałym fanem to masz racje Hermes, utowory takie brzmiały by baardzo interesujšco. Nie wiem tylko czy interesujšco w pozytywnym znaczeniu. Jak dla mnie to ich muzyka, wbrew pozorom, zupełnie do siebie nie pasuje. Katie ma w swojich utworach naprawdę dużo gitarowych partii, ale zaaranżowanych arcyskromnie (co bardzo dobrze tej muzyce robi). Szczerze powiedziawszy jak tylko ujrzałem ten temat pierwszym mojim skojarzeniem było Melua+Knopfler... ale stwierdziłem że lepeij nie ryzykować, tak samo jak w zestawieniach typu Knopfler+Cobain czy Knopfler+Moby. Ja mylę że Mark potrafił by się dostosować do każdego ale nie każdy potrafił by się dostosować do Marka
p.s Co do Katie to radze zwrócić uwagę na jej pierwszy album Call of the search, mi było go trudno w Polsce dostać, ale wydaje mi się że jest troszkę lepszy od głono promowanego w Trójce Piece by Piece
p.s Co do Katie to radze zwrócić uwagę na jej pierwszy album Call of the search, mi było go trudno w Polsce dostać, ale wydaje mi się że jest troszkę lepszy od głono promowanego w Trójce Piece by Piece
It's what it is...