08.11.2005, 14:03
Cytat:Originally posted by Hermes@Nov 8 2005, 09:46 AMYep, ale w takim razie ucinasz pole praktycznie kazdej krytyce. ("Nie podoba mi sie brzmienie klawiszy w XYZ" - "Uszanuj decyzje artysty!"... "Cholera, czemu nie zagrali "Aaaa" na koncercie" - "Alez to ich decyzja!"). Mark ma jak najbardziej prawo do robienia tego, co lubi, ale moim zdaniem publicznosc ma rowniez prawo do wyrazania o tym swojej opinii. Zwlaszcza, ze o ile wiem, nie bylo prob kuracji Marka elektrowstrzasami, badz smagania go biczem, zeby gral kubek w kubek taka muzyke, jak na plytach DS.
Bardzo nie lubię też krytyki w stylu: "Dire Straits owszem ale Knopfler to już tylko smętny starszy pan". Nawet jeli komu zmiana stylu na bliższy muzyce Country, folk czy momentami blues nie przypadła do gustu, to powinien uszanować wybór, którego dokonał artysta. Tym bardziej, że pan Knopfler twierdzi, iż po prostu robi to co lubi.
To tak w kwestii formalnej.

Wlasciwie dla mnie nie ma wiekszej roznicy, czy slucham Dire Straits, czy tworczosci solowej. I tu i tam moge znalezc duzo odpowiadajacych mi utworow. Szkoda tylko, ze... no nie... zabija mnie... ale... no mmmusze to wydusic...
Energia i entuzjazm juz raczej nie ten co kiedys, no ale pewnych spraw (wieku) sie po prostu nie przeskoczy.
Pozdrawiam
Złoliwe Bydlę Dawid