07.11.2005, 22:16
Mysle, ze jesli chodzi o albumy koncertowe to nie mamy co narzekac... Alchemia podsumowuje pewnien etap (jak wspomnial Robson), On The Night podsumowuje kolejny, pozniej mamy mily zestaw z bonusowej czesci kompilacji Sultans Of Swing - czyli kawalki DS grane przez MK + 96-ers, a w tym roku MK wyszedl z kolejna inicjatywa i mamy kilkanascie koncertow swietnej jakosci w wersji soundboard dostepnych na Passalong... tak wiec - nie narzekajmy...
Czego mnie osobiscie brakuje to kilku wydawnictw DVD, ktore niekoniecznie musza byc plytami koncertowymi, chetnie zobaczyl bym takie dobrej jakosci nagrania z kazdej trasy... np Rockpalast, Sydney'86, Bazylea'92, ktorys z koncertow z trasy STP czy w koncu z ostatniej trasy. Albo np. MK & Friends z 2002r. - pamietam, ze koncert na ktorym bylem, byl oficjalnie filmowany a wiec material tylko czeka...
I jeszcze na koniec powiem, ze tak jak wcale nie podnieca mnie kolejna studyjna kompilacja tak chetnie zobaczylbym kompilacje koncertowa: najlepsze kawalki w wersjach na przetrzeni lat...
no dobra.... juz dosc...
Czego mnie osobiscie brakuje to kilku wydawnictw DVD, ktore niekoniecznie musza byc plytami koncertowymi, chetnie zobaczyl bym takie dobrej jakosci nagrania z kazdej trasy... np Rockpalast, Sydney'86, Bazylea'92, ktorys z koncertow z trasy STP czy w koncu z ostatniej trasy. Albo np. MK & Friends z 2002r. - pamietam, ze koncert na ktorym bylem, byl oficjalnie filmowany a wiec material tylko czeka...
I jeszcze na koniec powiem, ze tak jak wcale nie podnieca mnie kolejna studyjna kompilacja tak chetnie zobaczylbym kompilacje koncertowa: najlepsze kawalki w wersjach na przetrzeni lat...
no dobra.... juz dosc...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...