05.11.2005, 23:26
Z RADIA. hehe, jak słyszę DS u nas w radiu, to jestem prawie zszokowany, jak słyszę Marka, to chce mi się zaraz szampana otwierać, bo to prawie więto usłyszeć go w eterze. Kiedy pod tym względem wyróżniało się radio eM (dawny plus). W ogóle fajnš muzę tam puszczali w godzinach pónopopołudniowych i wieczornych. Szczena mi opadła jak pewnego razu usłyszałem Ride Across the River, a jaki czas póniej Telegraph Road!!
Przyznam się szczerze że też znam BB Kinga tylko z nazwiska, zresztš zbyt wiele nazwisk/nazw zespołów znam tylko z nazwiska, czy z nazwy, natomiast o ich twórczoci nie mam pojęcia, zwłaszcza jeli chodzi o blues'a aż wstyd się przyznać, ale kiedy czytam posty dotyczšce niektórych artystów, to ja nie mam nic do powiedzienia. No cóż, w końcu muszę się zagłębić w niektóre zagadnienia muzyczne
Przyznam się szczerze że też znam BB Kinga tylko z nazwiska, zresztš zbyt wiele nazwisk/nazw zespołów znam tylko z nazwiska, czy z nazwy, natomiast o ich twórczoci nie mam pojęcia, zwłaszcza jeli chodzi o blues'a aż wstyd się przyznać, ale kiedy czytam posty dotyczšce niektórych artystów, to ja nie mam nic do powiedzienia. No cóż, w końcu muszę się zagłębić w niektóre zagadnienia muzyczne
It never rains around here
It just come pouring down
It just come pouring down