05.11.2005, 22:49
Cytat:Originally posted by Toloth@Nov 5 2005, 09:50 PMR.E.M. byli kiedy moim numerem 1, teraz sš jedno, dwa oczka niżej, wiadomo kto jest na szczycie
No i jeszcze Infidels Mark produkował BobowiA R.E.M. Z Natalie Marchant nie słyszałem, poszukam w necie. U mnie R.E.M. razem z Dylanem, Simonem i Garfunkelem sš tuż po Marku. Jakby wszyscy razem zagrali... najlepiej jako gocie na płycie Marka
![]()
Hm, ciekawe co Mark zorganizuje na swoje 80-te urodziny (Daj Boże dożyć mu 100 lat!). Pamiętacie ostatni wyczyn BB Kinga, nie? Mam nadzieję, że Mark też będzie w podobny sposób celebrował urodzinki
Hm, mógłby też reaktywować Straits na jaki jeden koncert za parę lat
![]()
Grzegorz, zgadzam się w 100%
Simon & Garfunkel miodzio, genialna muzyka pomimo swojej prostoty, po prostu klasyka. Polecam goršco "Concert in Central Park" tych dwóch panów, podobnie jak wszystkie koncerty R.E.M.BB King... Przyznam się że nie pamiętam, no dobra nie mam zielonego pojęcia. 80 lat... ładny wiek, oby Marek jeszcze nagrywał, z dawaniem koncertów może być różnie. Wiek to już zaawansowany a i każda trasa męczšca, zwłaszcza dla kogo tak wiekowego. Reaktywacja DS na kilka występów?? MOże w 2008 na 30 lecie, taka jubileuszowa trasa, czemu nie :-)
It never rains around here
It just come pouring down
It just come pouring down

A R.E.M. Z Natalie Marchant nie słyszałem, poszukam w necie. U mnie R.E.M. razem z Dylanem, Simonem i Garfunkelem sš tuż po Marku. Jakby wszyscy razem zagrali... najlepiej jako gocie na płycie Marka
). Pamiętacie ostatni wyczyn BB Kinga, nie? Mam nadzieję, że Mark też będzie w podobny sposób celebrował urodzinki