05.11.2005, 21:50
Cytat:Originally posted by marcin.h@Nov 4 2005, 10:41 PMNo i jeszcze Infidels Mark produkował Bobowi
"Have You Ever Seen the Rain" ?
Słyszałem, miałem go swego czasu gdzie na dysku, fajna piosenka. Kurczaki... nie mam żadnych informacji na temat wspólnych dokonań R.E.M. i MK/DS. Jakbym co znalazł dam znać :-).
Jeli o Bobie Dylanie mowa to Mark razem z J. Illsley'em (nie pamiętam w tej chwili czy kto jeszcze z ekipy DS brał w tym udział) zagrali na Slow Train Comming Dylana. Nie jest to co prawda wspólny album, ale zawsze co.
PS
Polecam piękny (w mojej subiektywnej opinii oczywicie) utwór Natalie Merchant & REM "photograph"
A R.E.M. Z Natalie Marchant nie słyszałem, poszukam w necie. U mnie R.E.M. razem z Dylanem, Simonem i Garfunkelem sš tuż po Marku. Jakby wszyscy razem zagrali... najlepiej jako gocie na płycie Marka
Hm, ciekawe co Mark zorganizuje na swoje 80-te urodziny (Daj Boże dożyć mu 100 lat!
). Pamiętacie ostatni wyczyn BB Kinga, nie? Mam nadzieję, że Mark też będzie w podobny sposób celebrował urodzinki
Hm, mógłby też reaktywować Straits na jaki jeden koncert za parę lat
Grzegorz, zgadzam się w 100%
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>