29.10.2005, 12:08
Wiem, że może to trochę nie na temat, ale każdy z mistrzów naszego Mistrza powienien być tu chociaż wspomniany i uczczony założonym tematem jak sšdzę. Nie zaserwuję teraz jakich własnych przemyleń czy refleksji na temat Boba (a to dlatego, że nie mam czasu pisać
), tylko mam jedno pytanie. Szukam piosenki, w doć szybkim tempie, często puszczanej w "dawnej" Trójce, trwa ten utwór około 9, 10 minut (tak mi się wydaje) i nie jest to Desolation Row. Jest tam sporo harmonijki, trochę kojarzy mi się ze smyczkami z "Speedway At Nazareth". Gdyby kto kojarzył tytuł czy nawet kilka tytułów (co wybiorę
) byłbym bardzo wdzięczny
Pozdrawiam i miłego weekendu! B)
PS. Jednak mam refleksję, kótkš takš: Mark to taka ulepszona, dopracowana wersja B) Boba
Mam rację?
), tylko mam jedno pytanie. Szukam piosenki, w doć szybkim tempie, często puszczanej w "dawnej" Trójce, trwa ten utwór około 9, 10 minut (tak mi się wydaje) i nie jest to Desolation Row. Jest tam sporo harmonijki, trochę kojarzy mi się ze smyczkami z "Speedway At Nazareth". Gdyby kto kojarzył tytuł czy nawet kilka tytułów (co wybiorę
) byłbym bardzo wdzięczny
Pozdrawiam i miłego weekendu! B) PS. Jednak mam refleksję, kótkš takš: Mark to taka ulepszona, dopracowana wersja B) Boba
Mam rację?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>