22.12.2016, 16:38
(22.12.2016, 16:13)scaffolder napisał(a): Właśnie zerknąłem na stronę Richarda Bennetta. Opisuje swoje plany na 2017. Zgłosił się do niego Neil Diamond - zaprosił go do zespołu i na trasę koncertową w 2017. RB pisze, że pierwsza rzecz jaką zrobił, zanim się zgodził, to zadzwonił do Marka, żeby poprosić go o błogosławieństwo. Mark mu powiedział, że nie ma sprawy, bo i tak w 2017 NIEWIELE SIĘ BĘDZIE DZIAŁO.
konkretnie RB napisał - cytuję: The very first contact I made was Mark K. and got his blessing as it looks like a quiet year for touring
Czyli dokładnie tłumacząc nie będzie to rok koncertowy. Nie wyklucza to więc działań w studio, ale zwykle chyba RB brał udział w nagrywaniu płyt MK - tym razem będzie pominięty?
Też to czytałem ale nie jestem tym faktem aż tak bardzo zdziwiony bo jakieś sesje w British Grove już były. Nie wiemy kto brał w nich udział. Właściwie nic nie wiemy. Jeśli nowa płyta powiedzmy ukaże się na jesień 2017 to trudno w takiej sytuacji spodziewać się trasy koncertowej a nawet gdyby ukazała się na wiosnę to i tak mało czasu na tour. Czyli Richard Bennett nie napisał nic nowego.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day