18.03.2015, 08:28
faf123 napisał(a):Jeśli jednak komuś bardzo zależy na takich pudelkowych rewelacjach, to niech przejrzy dokładnie to forum i internet, a z pewnością znajdzie pełno wywiadów, gdzie takie informacje znajdzie.
Sęk w tym, że to nie są pudelkowe rewelacje i ani na tym forum, ani w internecie ich nie znajduję. Są to pytania o spędzanie czasu wolnego, ale w końcu nie takie prywatne. Gdy ktokolwiek z nas wychodzi z domu, staje się osobą publiczną. Mark strzeże swojej prywaty i ja to szanuję. Więc nie pytam, czy spędza czas w Mielnie, czy w Juracie. To są Twoje słowa. Ja pytam, czy lubi podróżować prywatnie po Europie/świecie (domyślam się, że tak, w końcu papież też ma prawo żuć gumę Turbo), bo jest przecież człowiekiem. Ale może też miec tych podróży "służbowych" na tyle dużo, że woli spędzac wolny czas w swoich stronach...
Tak, interesuje mnie trochę jego prywatności, bo muzycznych pytań i odpowiedzi są tysiące. I naprawdę nie interesuje mnie 'powstawanie nowego albumu, dobór artystów, źródła inspiracji jeśli chodzi o tekst i muzykę', bo tą wiedzę Mark podaje sam, a jak nie poda, to zopyta go o to każdy dziennikarz przeprowadzający z nim wywiad.
Interesuje mnie, czy podoba mu się Polska, Czechy, Węgry, Niemcy, czy Chorwacja jako kraj, który zwiedził (zabytki, kultura, potrawy regionalne), a nie jako kraj, który ma taką, czy inną publikę, salę koncertową, czy hotel...
Numi, Faf, zaproponujcie ciekawe pytania. Poważnie.
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”