08.04.2005, 22:27
Cytat:Originally posted by aaadam+Apr 8 2005, 03:44 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (aaadam @ Apr 8 2005, 03:44 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-pablosan@Dec 29 2004, 02:53 PMLucca'01, ma za słabą jakość aby tu się znaleść. Do "Złotej Listy" dodałbym jeszcze trzy bootlegi:
Witam
mam pomysl, moze wybralibysmy takie najciekawsze dla nas przekrojowe bootlegi DS/MK, co by nowi fani Marka mieli informacje od czego zaczynac?
mmoje propozycje:
DS BIA Tour-Thank You Australia And New Zealand
DS OES Tour-On Every Planet lub Bazylea'92 (jakas tam wersja-hehehe)
MK GH Tour-Vaison'96
MK STP Tour-Hamburg'01 (ten bootleg jest absolutnie genialny!!!lub Lucca'01
wczesneijsze bootlegi jakos pominalem-mysle ze taki zestaw na poczatek dla kazdego fana MK bylby calkiem niezly, co myslicie?
pozdrawiam
Live in Chester (78) - świetnej jakości bootleg nagrany za czasów gdy nikt o DS prawie nie wiedział,
oraz
On Every Planet (92) - świetna jakość, dość podobny do oficjalnej płyty On The Night, ale słychać, że nie był obrabiany w studiu, są więc tu pomyłki i wszystkie tego typu rzeczy,
i ostatnia moja propozycja:
Mandela Concert (88) absolutnie fantastyczny koncert z E. Claptonem na drugiej gitarze [/b][/quote]
Adam: Lucca ma slaba jakosc??? Trudno mi sie z tym zgodzić, mój bootleg jakość ma znakomitą jak na nieoficjalne wydawnictwo
A long time ago came a man on a track...

lub Lucca'01