Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nagrania video, audio, zdjęcia z X Zlotu
HOWARD napisał(a):Na XX Zlocie też będą nagrania wywiadów Język

odetchnęłam z ulgą bo może do XX zlotu mnie odetka Oczko Duży uśmiech
świetnie się słucha tych wywiadów, wszystkich bez wyjątku Uśmiech normalnie uśmiech od ucha do ucha Duży uśmiech bardzo sympatyczny pomysł Howi Uśmiech

absolutnie się zgadzam, że miejsce było świetnie dobrane - jak tylko zobaczyłam portret Satchmo w gronostajach wiedziałam, że jestem tam gdzie trzeba Oczko Duży uśmiech

nigdy też np. nie zawracałam sobie głowy liczbą ludzi na zlocie. dla mnie zasada im więcej osób tym lepszy zlot ani razu nie miała racji bytu Język

co prawda jest jedna rzecz, która mogłaby ulec zmianie - nerwówka przy ustalaniu jego daty. to, że nie ma takiej jednej jedynej, która pasowałaby wszystkim to fakt. tego nie zmienimy. chodzi mi tylko o to, że powinna być ona ustalona trochę wcześniej. bo to moja w tym broszka, żeby ustawić i poukładać wszystko tak, żeby dotrzeć, a na to potrzeba czasem równie tyle samo sił i starań ile trwa samo ustalanie daty Język bo zobaczyć się z "wami kosmitami" Duży uśmiech (coś w tym jest bo moi znajomi dobrze wiedzą, że w okolicach zlotu nagle zaczynam mówić od rzeczy Oczko Duży uśmiech i na okrągło tylko o jednym) jest bosko! Uśmiech słowem wolę się nagimnastykować przy założeniu, że jest już jakaś data odgórnie podana, niż co chwila zmieniać plany.
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Nagrania video, audio, zdjęcia z X Zlotu - przez ania - 28.06.2013, 22:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości