14.06.2013, 20:59
Andrzej napisał(a):Dla mnie REWELACJA. Z jaką lekkością i starannością to wykonujesz. Skąd bierzesz podkłady? Czy mógłbyś mi przesłać linka na mojego prywatnego maila, konkretnie podkład do Sułtanów.
ajoffice@o2.pl
Ja już jestem wielkim wielbicielem Twojego talentu, ładne mi to pykanie. Fajnie , że do nas trafiłeś. Pozdrawiam
Witam, dziekuję bardzo za mile slowa!

Oba podklady pochodza ze strony http://www.guitarbackingtrack.com/
Bardzo polecam tą stronę, zawiera na prawde wiele, wiele podkladow w bardzo dobrej jakosci!

Ania - Rozmowa z Terrym przebiegala bardzo milo, w milej atmosferze, na prawde bardzo w porzadku czlowiek. Od 2001 do 2007 roku prowadzil swoj wlasny Tawe Blues Club w Swansea, gdzie odbywalo sie wiele, wiele koncertow.. niestety, odszedl na emeryturke i teraz sie pojawia od czasu do czasu w "The Club" na Morristonie w Swansea. Wspominal lata 80' ale nietylko z Dire Straits, rowniez z innymi kapelami

Jako, ze moj angielski nie jest jakos wybitnie dobry, to ogolnie musze stwierdzic, ze Mark Knopfler (wtedy) byl dosc wymagajacym czlowiekiem, jesli chodzi o muzyke (No, porzadek musi byc!!
) ale znow na koncertach dawał ognia ostro, szczegolnie na Alchemy, co zreszta mozemy zobaczec po samym wykonie Sultans of Swing z Terrym na perkusji.. ten utwor nabral tam innego blasku! 
Osobiscie podejrzewam, ze ich drogi sie rozeszly ze wzgledu na to, ze Mark chcial grac juz bardziej "dojrzale", a Terry jak Terry, lubi dosadzić
To jedynie mogę wywnioskowac z rozmowy, dal mi to jakby "do zrozumienia" 
Pozdrawiam Was serdecznie przyjaciele!