13.10.2005, 14:52
Witam
Masz rację, chcšc zebrać te klasyki powiedzmy na DVD trzeba wydać trochę grosza. Mnie póki co nie stać na kolekcjonowanie starych filmów w formacie DVD. Jako optymista wierzę jednak, że kiedy się to zmieni
)
Bo co by nie mówić dobry western nie jest zły. A taki z dobrš muzykš jest nawet jeszcze lepszy. Z pomocš przychodzi TVP, która co jaki czas przypomina jaki klasyk.
Nie wiem czy to Country ale bardzo podoba mi się np. temat przewodni z filmu "Bez przebaczenia", tego z Clintem Eastwoodem. Tytuł to bodajże "Claudia's Theme (Theme From 'Unforgiven'
", napisany podobno przez Eastwooda, a "wydyrygowany" przezLenniego Niehausa. Brzmi tak trochę... "Knopflerowsko", co znaczy nieskomplikowanie i przyjemnie.
Pozdrawiam
Masz rację, chcšc zebrać te klasyki powiedzmy na DVD trzeba wydać trochę grosza. Mnie póki co nie stać na kolekcjonowanie starych filmów w formacie DVD. Jako optymista wierzę jednak, że kiedy się to zmieni
)Bo co by nie mówić dobry western nie jest zły. A taki z dobrš muzykš jest nawet jeszcze lepszy. Z pomocš przychodzi TVP, która co jaki czas przypomina jaki klasyk.
Nie wiem czy to Country ale bardzo podoba mi się np. temat przewodni z filmu "Bez przebaczenia", tego z Clintem Eastwoodem. Tytuł to bodajże "Claudia's Theme (Theme From 'Unforgiven'
", napisany podobno przez Eastwooda, a "wydyrygowany" przezLenniego Niehausa. Brzmi tak trochę... "Knopflerowsko", co znaczy nieskomplikowanie i przyjemnie.Pozdrawiam