13.04.2013, 19:02
Ania Twoje pytania uświadomiły mi że ne wchodziłem w szczegóły choć może powinienem no ale miałem tylko na to godzinę. A Mark tylko czeakł
Nie pamiętam ile było bisów chyba 3
Sala kameralna w NCPP tylko miejsca stojące i bardzo dobrze
Conceiving You poszlo na bis i zabrzmialo fenomenalnie - jeden z najlepszych monentów koncertu.
Chyba tak można to nazwać 'krzyczenie szeptem" Przy czym zauważyłem że ludzie bardzo dobrze znają teksty Riverside
Tak "Escalator Shrine" bylo na koniec i zrobilo na mnie duże wrażenie. Dobiegała do nas jeszcze muzyka a pierwszy zszedl ze sceny perkusista a potem reszta. Bardzo mi sie to spodobało. Z radością za chwilkę ich powitaliśmy na bisy. Każdemu polecam.

Nie pamiętam ile było bisów chyba 3
Sala kameralna w NCPP tylko miejsca stojące i bardzo dobrze

Conceiving You poszlo na bis i zabrzmialo fenomenalnie - jeden z najlepszych monentów koncertu.
Chyba tak można to nazwać 'krzyczenie szeptem" Przy czym zauważyłem że ludzie bardzo dobrze znają teksty Riverside
Tak "Escalator Shrine" bylo na koniec i zrobilo na mnie duże wrażenie. Dobiegała do nas jeszcze muzyka a pierwszy zszedl ze sceny perkusista a potem reszta. Bardzo mi sie to spodobało. Z radością za chwilkę ich powitaliśmy na bisy. Każdemu polecam.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day