11.10.2012, 21:23
Ania_M napisał(a):Romku, jakiż znowu odmieniecNawet fan może mieć przecież swoje mniej/bardziej ulubione płyty. Przyznam Ci się szczerze, że ja do AtRR i STP musiałam dorosnąć, bo bardzo długo drażniły mnie (jakiekolwiek, nie tylko w kwestii Marka) duety muzyczne.
Grunt, żebyś nie miał chociaż myśli samobójczych przy muzyce MK, jak moja współlokatorka
Myśli samobójcze? Aniu! Nikt nie działa na mnie tak uspokajająco niż Mark... Przy jego muzyce naprawdę potrafię się odprężyć...
Ale zauważyłem, że nie zachwycam się tymi samymi piosenkami, co większość z Was. No cóż, Każdy ma swojego Marka :-)
Inna sprawa, że mam teraz bardzo ciężki okres w życiu i może stąd inny odbiór nowej płyty... Chwilowo mam zachwianą zdolność cieszenia się z tak "nieważnych" spraw jak muzyka... Ale spokojnie, wyszedłem już chyba na prostą, w każdym razie wszystko na to wskazuje :-) A zimowe długie wieczory zachęcają do oddawania się muzyce...
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”

Nawet fan może mieć przecież swoje mniej/bardziej ulubione płyty. Przyznam Ci się szczerze, że ja do AtRR i STP musiałam dorosnąć, bo bardzo długo drażniły mnie (jakiekolwiek, nie tylko w kwestii Marka) duety muzyczne.