04.02.2015, 01:03
Robson napisał(a):Mamy miesiąc z małym haczykiem do premiery nowej płyty Marka Knopflera. To może trochę powróżymy jaka to będzie płyta. Jakiej oczekujecie, jakiej nie chcecie i tu dobrze byłoby wymienić utwory które Wam nie leżą z ostatnich płyt. A może po prostu wszyscy razem czekamy na kolejną płytę takie jak poprzednie czyli mix folk/blues/rock ? A okładka może nam coś podpowiedzieć? Może będzie więcej country? Bluegrass? Podobno "Beryl" nie jest reprezentatywny dla całej płyty i nie tylko o czas tu chodziNiezwykle ekscytujący jest ten czas dlatego skreśliłem kilka słów na zachętę może Ktoś się skusi
Płyta będzie srebrna i zapewne czarna , potem złota i platynowa :-)
Tak , czekamy na kolejną płytę.
Na resztę pytań jestem dzis za głupi :-)
A tak poważnie--- czuję w kościach ,że ta płyta przebije wszystkie poprzednie i DS i MK - to moja subiektywna ocena .
Robson - Ty pierwszy powinieneś wyczuć - początek "Beryl" to czysty MK i już to "gdzieś było", dalej , jedynka , dwójka i wszystko co jest w MK , ponadto ucięte - mam nadziję ,że na zachętę. Z niecierpliwością czekam na koncerty- choć trudno się przyznać , nie mam jeszcze żadnego biletu :-) , planuję być na 7-8 konncertach ...

Niezwykle ekscytujący jest ten czas dlatego skreśliłem kilka słów na zachętę może Ktoś się skusi