Zgadzam się z Kubą choć nie myślałem że "You Can't Beat The House" które jest przywoływane najczęściej będzie zwiastunem do dalszej przygody MK z bluesem. I tu mnie Mark zaskoczył
Przede wszystkim nowy album zapowiada się bardziej amerykański od poprzedniego tylko dlaczego nie mogę sie pogodzić że tak dziwnie ułożył finał albumu.
hillbilly a np. "Millionaire Blues"
A tak całkiem serio "Fade To Black" jest świetnym przykładem. "Think I Love You Too Much" albo "Say Too Much"
Na nowym albumie Mark jest bliżej bluesa niż kiedykolwiek wcześniej.
Tak jak wcześniej wspomniałem "I Used To Could" i "Got To Have Smething" brzmią świetnie. Dwa ostatnie trochę podobne do siebie tak samo jak "Don't Forget Your Hat" i "Hot or What" ale tak często bywa z bluesem choć czas 1.30 niczego nie przesądza.
ps. a w "Yon Two Crows" slyszę DS z plyty on every street
Przede wszystkim nowy album zapowiada się bardziej amerykański od poprzedniego tylko dlaczego nie mogę sie pogodzić że tak dziwnie ułożył finał albumu.hillbilly a np. "Millionaire Blues"

A tak całkiem serio "Fade To Black" jest świetnym przykładem. "Think I Love You Too Much" albo "Say Too Much"
Na nowym albumie Mark jest bliżej bluesa niż kiedykolwiek wcześniej.Tak jak wcześniej wspomniałem "I Used To Could" i "Got To Have Smething" brzmią świetnie. Dwa ostatnie trochę podobne do siebie tak samo jak "Don't Forget Your Hat" i "Hot or What" ale tak często bywa z bluesem choć czas 1.30 niczego nie przesądza.
ps. a w "Yon Two Crows" slyszę DS z plyty on every street
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day