Przez ost. 2 tyg. dosyć mocno uzależniłem się od "Redbud Tree" Właściwie wciąż nie ma dnia kiedy bym nie szukał pod drzewkiem schronienia. To jest tak zaczepna melodia że nie można od niej uciec. Nie wiem w końcu czy to jest singiel czy tylko promo ale na pewno takiego melodyjnego jeszcze nie było. Nie będę się bronił przed egzaltacja czy patosem ale naprawdę kiedy Mark śpiewa "Redbud Tree shelter me, shelter me" to znów porusza najczulsze moje struny. Sposób w jaki to śpiewa. No i ta piękna solóweczka. Dla mnie kolejny przykład, kolejna próbka że siła tkwi w prostocie.
Jednak nie opuszcza mnie przekonanie że na płycie ten utwór będzie dluższy. Zapowiedź była taka że uslyszymy tutaj Ruth Moody. Chyba że była tylko jakimś wymysłem. Po warstwie lirycznej w sumie niewiadomo czy to jest koniec czy będzie ciąg dalszy.
Jednak nie opuszcza mnie przekonanie że na płycie ten utwór będzie dluższy. Zapowiedź była taka że uslyszymy tutaj Ruth Moody. Chyba że była tylko jakimś wymysłem. Po warstwie lirycznej w sumie niewiadomo czy to jest koniec czy będzie ciąg dalszy.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day