z oscyloskopem - dobre 
a mamy jakieś 'oficjalne' dane - jak mr. Saggers ustawia te struny? wysoko czy nisko?
należało by dodać że Markowe brzmienie Fenderowe zmieniało się z czasem
na pierwszej płycie jest takie... surowe,troszkę nawet druciane (In the gallery)
na drugiej - już bardziej miękkie (News,Single handed sailor)
natomiast bardzo jestem ciekaw jak on uzyskał brzmienie czerwonego strata które moglismy usłyszeć na koncercie we wrocławiu, a jeszcze lepiej na torwarze jedną trasę wczesniej
tam MKstrat brzmi tak bardzo mięciutko, prawie jak nie-strat...taka kawa z mleczkiem
(patrz koncówka Sailing)...
PS. nie stać mnie na oryginalnego mk-strata ale kombinuję czy by zimą nie zrobic samemu wg. specyfikacji oryginału
PS2. jeszcze żeby wiedzieć gdzie stawiać paluchy żeby wychodziły te piekne pasaże w solówkach.
ale to temat na osobny wątek...

a mamy jakieś 'oficjalne' dane - jak mr. Saggers ustawia te struny? wysoko czy nisko?
należało by dodać że Markowe brzmienie Fenderowe zmieniało się z czasem
na pierwszej płycie jest takie... surowe,troszkę nawet druciane (In the gallery)
na drugiej - już bardziej miękkie (News,Single handed sailor)
natomiast bardzo jestem ciekaw jak on uzyskał brzmienie czerwonego strata które moglismy usłyszeć na koncercie we wrocławiu, a jeszcze lepiej na torwarze jedną trasę wczesniej
tam MKstrat brzmi tak bardzo mięciutko, prawie jak nie-strat...taka kawa z mleczkiem
(patrz koncówka Sailing)...PS. nie stać mnie na oryginalnego mk-strata ale kombinuję czy by zimą nie zrobic samemu wg. specyfikacji oryginału
PS2. jeszcze żeby wiedzieć gdzie stawiać paluchy żeby wychodziły te piekne pasaże w solówkach.
ale to temat na osobny wątek...