24.05.2012, 19:50
Mój syn w wieku 1.5 roku, jezdzac w aucie z tylu spiewal Silvertown Blues. W wieku lat 3 uczestniczyl w koncercie Marka w Sali Kongresowej, siedzac u mnie "na barana" i spiewajac What it IS. I raz pomachal do Marka, a Mark mu odmachal
(Siedzielismy w 2 rzedzie na samiusienkim srodku) 
I w zasadzie cale jego zycie Mark sie przewijal.
Na dzien dzisiejszy: 14 lat, ulubiona plyta: Brothers in Arms oraz Get Lucky. Dzwonek w telefonie: Sultans. Na scianie plakat z Fenderem MK Strat. Ulubiona koszulka: czerwona z Get Lucky. Ostatnio zamowil sobie 2 czesci Guitar Heroes na Playstation, tylko po to, aby miec w kolekcji Sultansow oraz Money
Po prostu skrzywilem moje dziecko
A sytuacje mozna mnozyc - juz wszystkiego nie pamietam, ale przechodzil dawno etap Shangri-La, OES i STP. W zasadzie lubi DS przekrojowo, Marka solo w całości. Wchdze przedwczoraj do domu a on siedzi i oglada na Blu-Rey Alchemie. I mowi: Tato, ale Mark dopiernicza w tej wersji SOS
))
Jestem dumny z mojego dziecka. Drugim ulubionym wykonawcą jest Gabriel a trzecim Lenny Kravitz. Ostatnio coraz wiecej mocnej muzyki slucha - odkrywa mocnego rocka i metal. Dobre z niego dziecko
(Siedzielismy w 2 rzedzie na samiusienkim srodku) 
I w zasadzie cale jego zycie Mark sie przewijal.
Na dzien dzisiejszy: 14 lat, ulubiona plyta: Brothers in Arms oraz Get Lucky. Dzwonek w telefonie: Sultans. Na scianie plakat z Fenderem MK Strat. Ulubiona koszulka: czerwona z Get Lucky. Ostatnio zamowil sobie 2 czesci Guitar Heroes na Playstation, tylko po to, aby miec w kolekcji Sultansow oraz Money

Po prostu skrzywilem moje dziecko

A sytuacje mozna mnozyc - juz wszystkiego nie pamietam, ale przechodzil dawno etap Shangri-La, OES i STP. W zasadzie lubi DS przekrojowo, Marka solo w całości. Wchdze przedwczoraj do domu a on siedzi i oglada na Blu-Rey Alchemie. I mowi: Tato, ale Mark dopiernicza w tej wersji SOS
)) Jestem dumny z mojego dziecka. Drugim ulubionym wykonawcą jest Gabriel a trzecim Lenny Kravitz. Ostatnio coraz wiecej mocnej muzyki slucha - odkrywa mocnego rocka i metal. Dobre z niego dziecko
and it's your face I'm looking for on every street...