18.09.2005, 11:07
O nie! Ja to kupiłem w Mediamarkcie i następnego dnia zamieniłem na koncercik SBB. Live Anthology to jaki marny zbiór bootlegowych nagrań PF zgranych z TV, jakoć mizerna. Jednak chciałem się temu przysłuchać, ale decyzję o oddaniu podjšłem gdy wsadziłęm to sobie do stacjonarnego DVD i... czarno białe. Ta płyta nie jest w formacie PAL, kolorki miałem tylko w DVD na kompie. Zgrałem sobie to w DIVxa nocš, obejrzałem i stwierdzam, że nie jest to żadna antologia, gdyż antologia powinna dokumentować dokonania zespołu chronologicznie, a tam mamy dużo starego PF i nagle przeskok do spektaklu The Wall - na koniec mamy Comf. Numb.
Ze starszych dokonań zespołu w formacie wizyjnym warto zakupić Live at Pompeii, chyba wszyscy to znajš. Teraz jest w sprzedaży wersja reżyserska, jest w niej też oryginalny film i kilka dodatków i to wszystko za niewiele ponad 35 zł!
Ze starszych dokonań zespołu w formacie wizyjnym warto zakupić Live at Pompeii, chyba wszyscy to znajš. Teraz jest w sprzedaży wersja reżyserska, jest w niej też oryginalny film i kilka dodatków i to wszystko za niewiele ponad 35 zł!