11.04.2012, 12:21
mary napisał(a):Napiszę niedokładnie, więc w razie czego mnie poprawcie: na początku mówił o tym, że w zeszłotygodniowym urodzinowym Minimaxie nie było MK, ale trzeba to nadrobić i w tym wydaniu będzie (więc w te pędy chwyciłam telefon i próbowałam włączyć dyktafon). Napisał był do niego Robson (podał imię i nazwisko oczywiście), związany z Radiem Opole (nie pamiętam, czy "związany", ale coś w tym stylu), który jest (i tu parafrazuję nagranie) bardziej zorientowany niż prowadzący i który przesłał ostatnią notkę z bloga GF o treści wiadomej
LA się domyśla, że płyta będzie wydana tradycyjnie we wrześniu, jak to u MK bywa, "no chyba że już w sierpniu". Powiedział też, że za tydzień ukaże się płyta Bottiego, na której MK śpiewa "dość zaskakującą piosenkę Armstronga". Być może usłyszymy ją w kolejnej audycji. Włączył utwór "Shimnavale" Kennedy'ego, z płyty będącej najnowszym dziełem z udziałem MK, podsumowany słowami: "pięknie jak zwykle".
Ja mu dam Radio Opole
Osobiście wiele zawdzięczam Leszkowi Adamczykowi. Pamiętam jego sobotnie poranki w Trójce. Mark mial swoje stałe miejsce w jego programie. To się nawet jakoś fajnie nazywało.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day