10.09.2005, 06:54
On Every Street to wlasciwie pierwsza plyta Dire Straits (o ironio...) na ktora swiadomie czekalem wraz ze wszystkimi... tak, tak, cala reszte poznalem juz wprawdzie wczesniej ale byla to swego rodzaju podroz wstecz natomiast OES to bylo cos na co wtedy wszyscy czekali.
Ja osobiscie bardzo lubie ten album i podobnie jak Olaf uwielbiam go sluchac w drodze. Wcale nie bylem nim rozczarowany ani zdegustowany, Marka granie stalo sie tu bardziej wywazone, kontrolowane, ale tam gdzie zabrzmiala jego gitara byla po prostu idealna...
moje kawalki z tego albumu to:
1. You and your friend
2. Iron Hand
3. When it comes to you
4. Fade to black
PS. Olaph , prosimy o Twoje wrazenia z koncertu dIRE sTRAITS ! to MUSIALO byc przezycie, nawet bedac gdzies daleko w tlumie na ogromnym stadionie...
Na tej trasie Sultans of swing wg mnie bylo naj naj naj...., no i bylo Private Investigations ktorego juz pewnie na zywo nnie uslyszymy... i Mark gral z opaska na glowie... i byl Alan Clark.... i John Illsley.... i byla to najwieksza trasa w historii...
Napisz cos please, chocby w tym watku
Ja osobiscie bardzo lubie ten album i podobnie jak Olaf uwielbiam go sluchac w drodze. Wcale nie bylem nim rozczarowany ani zdegustowany, Marka granie stalo sie tu bardziej wywazone, kontrolowane, ale tam gdzie zabrzmiala jego gitara byla po prostu idealna...
moje kawalki z tego albumu to:
1. You and your friend
2. Iron Hand
3. When it comes to you
4. Fade to black
PS. Olaph , prosimy o Twoje wrazenia z koncertu dIRE sTRAITS ! to MUSIALO byc przezycie, nawet bedac gdzies daleko w tlumie na ogromnym stadionie...
Na tej trasie Sultans of swing wg mnie bylo naj naj naj...., no i bylo Private Investigations ktorego juz pewnie na zywo nnie uslyszymy... i Mark gral z opaska na glowie... i byl Alan Clark.... i John Illsley.... i byla to najwieksza trasa w historii...
Napisz cos please, chocby w tym watku
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...