13.01.2012, 13:04
Pewnie tak, chociaż będę bronił słowa "piosenka" - moim zdaniem nie jest w żaden sposób nacechowane negatywnie.
Chodziło mi o coś innego - Raingod napisał: "w moim przypadku same 5", tak, jakby chodziło o ocenianie piosenek (utworów
) od 1 do 5. To ważna uwaga, ponieważ Raingod ma rację - w moim przypadku byłoby to bardzo trudno, pewnie większość utworów na tej i poprzedniej płycie miałaby u mnie maksymalną ocenę.
Jednak my oceniamy płyty inaczej - szeregując utwory. To moim zdaniem coś zupełnie innego, dużo łatwiejszego przy tak pozytywnym stosunku do ocenianej treści.
Rozumiesz, o co mi chodzi, Bart?
Chodziło mi o coś innego - Raingod napisał: "w moim przypadku same 5", tak, jakby chodziło o ocenianie piosenek (utworów
) od 1 do 5. To ważna uwaga, ponieważ Raingod ma rację - w moim przypadku byłoby to bardzo trudno, pewnie większość utworów na tej i poprzedniej płycie miałaby u mnie maksymalną ocenę. Jednak my oceniamy płyty inaczej - szeregując utwory. To moim zdaniem coś zupełnie innego, dużo łatwiejszego przy tak pozytywnym stosunku do ocenianej treści.
Rozumiesz, o co mi chodzi, Bart?
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."