30.12.2011, 20:15
Co Ty z tym obrażaniem? Masz tu większość za dzieci?
Większość faktycznie wie że na nick numitor trochę się jednak wzdryga bo kłopotów nie brakowało i nie brakuje związanych z Twoją osobą.
Ja tylko przyglądam się głosowaniu ale dla mnie bardzo ważna płyta. Niewykluczone że ważniejsza niż Jedynka. Okładka, klimat aż po szum morskich fal które uderzają o brzegi wyspy. Właściwie płyta ma jak dla mnie 8 utworów nie 9. I pomyśleć że słucham DS świadomie od mniej więcej 90 roku a odkryłem to stosunkowo niedawno. "Single Handed Sailor" połączone szumem morskich fal pięknie i płynnie przechodzi do "Follow Me Home" Nie patrząc na odtwarzacz jeden utwor jak nic
Większość faktycznie wie że na nick numitor trochę się jednak wzdryga bo kłopotów nie brakowało i nie brakuje związanych z Twoją osobą. Ja tylko przyglądam się głosowaniu ale dla mnie bardzo ważna płyta. Niewykluczone że ważniejsza niż Jedynka. Okładka, klimat aż po szum morskich fal które uderzają o brzegi wyspy. Właściwie płyta ma jak dla mnie 8 utworów nie 9. I pomyśleć że słucham DS świadomie od mniej więcej 90 roku a odkryłem to stosunkowo niedawno. "Single Handed Sailor" połączone szumem morskich fal pięknie i płynnie przechodzi do "Follow Me Home" Nie patrząc na odtwarzacz jeden utwor jak nic
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day