15.12.2011, 18:32
Epka stanowi nieodlaczny element On The Night? Dla mnie to bonus, ktory dzisiaj jest rarytasem
. Wlasciwie mozna by ja potraktowac jako singiel Your Latest Trick z dodatkami (to usprawiedliwialoby ponowna obecnosc YLT).
Rob, przeciez wiadomo nie od dzis, ze koncerty rzadko kiedy wydawane sa w calosci od pierwszego do ostatniego numeru. Alchemia taka nie byla i On The Night tez nie jest, A Night In London i Real Live Roadrunning tez nie sa i nikt tego nie kryl. Rozne moga byc tego powody i zawsze trzeba dokonac wyboru co ma sie na takiej koncertowce znalezc. Ja po prostu twierdze, ze nawet jesli wydawca zaproponuje jakas liste utworow to i tak musi ona zyskac akceptacje artysty.
Przyklad? Album koncertowy Real Live Roadrunning, piekny kawalek Michaelangelo ktory wykonywali na kazdym koncercie, jednak sie nie pojawil na albumie. Byla to jednak autonomiczna decyzja EH a nie wytworni plytowej.
. Wlasciwie mozna by ja potraktowac jako singiel Your Latest Trick z dodatkami (to usprawiedliwialoby ponowna obecnosc YLT).Rob, przeciez wiadomo nie od dzis, ze koncerty rzadko kiedy wydawane sa w calosci od pierwszego do ostatniego numeru. Alchemia taka nie byla i On The Night tez nie jest, A Night In London i Real Live Roadrunning tez nie sa i nikt tego nie kryl. Rozne moga byc tego powody i zawsze trzeba dokonac wyboru co ma sie na takiej koncertowce znalezc. Ja po prostu twierdze, ze nawet jesli wydawca zaproponuje jakas liste utworow to i tak musi ona zyskac akceptacje artysty.
Przyklad? Album koncertowy Real Live Roadrunning, piekny kawalek Michaelangelo ktory wykonywali na kazdym koncercie, jednak sie nie pojawil na albumie. Byla to jednak autonomiczna decyzja EH a nie wytworni plytowej.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...