08.12.2011, 21:38
Pablo, ja zawsze mialem lewicujace poglady, ale po tym co odpierdzielila lewica podczas swojego rzadzenia (glownie wtedy obserwowalem scene polityki lokalnej) - odwrocilem sie calkowicie od polityki.
Prawda taka, czy lewa czy prawa strona - bagno straszliwe.
A najgorsze sa skrajne poglady -tego nie znosze.
Robilem 6 czy 7 razy kampanie wyborcze - dla lokalnych ugrupowan a takze dla poslow. Uwierz mi, cyganstwo, kombinacja i pranie pieniedzy. A najgorsze doswiadczenie mialem niestety z PIS-em w ostatnich wyborach. Nikt w tym gownie nie jest czysty, ale jak ktos sobie obciera gebe Bogiem i uczciwoscia a robi skurwysynstwa, nie mam litosci. Kiedys to opisze. Jak juz nei bede musial zarabiac, robiac zlecenia dla tych wszystkich politycznych żłobów.
Prawda taka, czy lewa czy prawa strona - bagno straszliwe.
A najgorsze sa skrajne poglady -tego nie znosze.
Robilem 6 czy 7 razy kampanie wyborcze - dla lokalnych ugrupowan a takze dla poslow. Uwierz mi, cyganstwo, kombinacja i pranie pieniedzy. A najgorsze doswiadczenie mialem niestety z PIS-em w ostatnich wyborach. Nikt w tym gownie nie jest czysty, ale jak ktos sobie obciera gebe Bogiem i uczciwoscia a robi skurwysynstwa, nie mam litosci. Kiedys to opisze. Jak juz nei bede musial zarabiac, robiac zlecenia dla tych wszystkich politycznych żłobów.
and it's your face I'm looking for on every street...