01.09.2005, 04:07
ddawwidd - moj przypadek nalezy do bardziej skomplikowanych, jedno piwo to zdecydowanie za malo
...ale doceniam Twoja troske...
pogdan - mam dostep tylko do wersji audio bootlegu (mp3) i odtwarzam ja w Windows Media Player. Biorac to pod uwage, moment , o ktorym piszesz (00:13) wedlug mnie nie wchodzi w rachube, gdyz Mark wtedy nie chwyta akordu ze zdjecia
- oczywiscie wedlug mojej interpretacji
Ale biorac pod uwage Twoje cenne spostrzezenie co do koncowki utworu (przewaga DVD nad audio
) mysle, ze mozemy spokojnie zapewnic ddawwidda, ze zdjecie zostalo zrobione w pierwszej minucie utworu - w koncu o to pytal
, nie wglebiajac sie w sekundy
jambore - maple to klon (drzewo) zostalem tak ochrzczony przez anie ze wzgledu na moja obecna lokalizacje w Kraju Klonowego Liscia, diagnoza zwiazana z chlorofilem uwazam jednak za bledna, gdyz nie bedac roslina - chlorofilu nie posiadam
olaph - ciesze sie ze mnie rozumiesz
syrop klonowy faktycznie moze miec swoje uroki ...
robson - to byly moje pierwsze slowa na tym forum....
, w koncu gdzie jak gdzie - ale w tym miejscu mozemy chyba sobie pozwolic na odrobine... hm... wariactwa, nie?
...ale doceniam Twoja troske...
pogdan - mam dostep tylko do wersji audio bootlegu (mp3) i odtwarzam ja w Windows Media Player. Biorac to pod uwage, moment , o ktorym piszesz (00:13) wedlug mnie nie wchodzi w rachube, gdyz Mark wtedy nie chwyta akordu ze zdjecia
- oczywiscie wedlug mojej interpretacjiAle biorac pod uwage Twoje cenne spostrzezenie co do koncowki utworu (przewaga DVD nad audio
) mysle, ze mozemy spokojnie zapewnic ddawwidda, ze zdjecie zostalo zrobione w pierwszej minucie utworu - w koncu o to pytal
, nie wglebiajac sie w sekundy
jambore - maple to klon (drzewo) zostalem tak ochrzczony przez anie ze wzgledu na moja obecna lokalizacje w Kraju Klonowego Liscia, diagnoza zwiazana z chlorofilem uwazam jednak za bledna, gdyz nie bedac roslina - chlorofilu nie posiadam

olaph - ciesze sie ze mnie rozumiesz
syrop klonowy faktycznie moze miec swoje uroki ...robson - to byly moje pierwsze slowa na tym forum....
, w koncu gdzie jak gdzie - ale w tym miejscu mozemy chyba sobie pozwolic na odrobine... hm... wariactwa, nie?
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...