07.11.2011, 16:04
ja tylko nie rozumiem dlaczego na forum knopfler.pl ma się do mnie pretensje ze hołubię Knopflera....
czy to nie dziwne...?
ja rozumiem - gdybym była na jakimś forum ogólnym....
ale jestem na forum gdzie MK z zasady jest najlepszy, najzdolniejszy, najprzystojniejszy, najbardziej utalentowany, i w ogóle the best
wbrew wszystkim innym opiniom i nagrodom które otrzymują inni
dlaczego to tak bardzo komuś przeszkadza...?
czy ktoś z forumowiczów knopfler.pl próbuje nawracać użytkowników na innych forach, które zbłądziły..?
jest pewne towarzystwo złączone wspólną opinią, i wymaganie mimo to, aby chórem przyznali że MK jest artystą drugiego sortu , jest naprawdę dużym nieporozumieniem.. i w sumie - ułańską fantazją.
to jakaś dziwaczna cecha ludzkiej natury, której nie pojmuję.
poza tym to tak naprawdę nie jest dyskusja na logiczne argumenty
to czy się kogoś odbiera jako artyste czy nie - zawsze będzie miało znamiona subiektywizmu....
czy to nie dziwne...?

ja rozumiem - gdybym była na jakimś forum ogólnym....
ale jestem na forum gdzie MK z zasady jest najlepszy, najzdolniejszy, najprzystojniejszy, najbardziej utalentowany, i w ogóle the best

wbrew wszystkim innym opiniom i nagrodom które otrzymują inni

dlaczego to tak bardzo komuś przeszkadza...?

czy ktoś z forumowiczów knopfler.pl próbuje nawracać użytkowników na innych forach, które zbłądziły..?
jest pewne towarzystwo złączone wspólną opinią, i wymaganie mimo to, aby chórem przyznali że MK jest artystą drugiego sortu , jest naprawdę dużym nieporozumieniem.. i w sumie - ułańską fantazją.
to jakaś dziwaczna cecha ludzkiej natury, której nie pojmuję.
poza tym to tak naprawdę nie jest dyskusja na logiczne argumenty
to czy się kogoś odbiera jako artyste czy nie - zawsze będzie miało znamiona subiektywizmu....