29.08.2005, 00:25
Andrzeju, wyglada na to że mieliśmy w sobotę micro-zlot wysokogórski
ja co prawda Małyszomanii nie uległam, ale za to dzięki temu doświadczyłam jakże budującej kolejki na szlaku na Halę Gąsienicową...rozdawali tam darmowe płyty Marka czy jak?!?
These mist covered mountains ze szczytu Kościelca okazują się jeszcze mocniej covered i jeszcze piękniejsze. na samym szczycie nieopatrznie przyszła mi do głowy piosenka "Learning to fly" PF...(tych, którzy widzieli teledysk uspokajam- powstrzymałam się przed skokiem
)
Z Markiem w górach...z Markiem na wodzie- żagle wybrane, wieje piątka, fale nas chlapią w nos, a słońce już nisko, niziutko-niebo już całe czerwone. W radiu słyszę Brothers in Arms.....nikt mnie nie przekona, że świat nie jest cudowny!
wciąż jeszcze wakacyjnie pozdrawiam i życzę wszystkim takich chwil.
ja co prawda Małyszomanii nie uległam, ale za to dzięki temu doświadczyłam jakże budującej kolejki na szlaku na Halę Gąsienicową...rozdawali tam darmowe płyty Marka czy jak?!?These mist covered mountains ze szczytu Kościelca okazują się jeszcze mocniej covered i jeszcze piękniejsze. na samym szczycie nieopatrznie przyszła mi do głowy piosenka "Learning to fly" PF...(tych, którzy widzieli teledysk uspokajam- powstrzymałam się przed skokiem
)Z Markiem w górach...z Markiem na wodzie- żagle wybrane, wieje piątka, fale nas chlapią w nos, a słońce już nisko, niziutko-niebo już całe czerwone. W radiu słyszę Brothers in Arms.....nikt mnie nie przekona, że świat nie jest cudowny!
wciąż jeszcze wakacyjnie pozdrawiam i życzę wszystkim takich chwil.
seeEMILYplay