filipk91 napisał(a):Martinez:
-mark byl znany z gitary a z gitara obecnie ma niewiele wspolnego
-brak dawnej wprawy w palcach > czyli wiecej pospiewam, doloze smyczki i kobzy
Jak naprawdę spodobało mi się Haul Away, to jednak nie mogę się nie zgodzić
Retro:
-zalecam ograniczyć ilość spożywanego alkoholu na weselach.. :/
-doceniam fantazję która ci przyszła by zdyskretytować twórczość MK
chyba ci się nudzi trochę...
-poza tym jak ty się Martinez przyznajesz że wolisz Jasona Donovana to mogę tylko ze wstydem założyć kaptur na głowę i odejść ogladając się bojaźliwie czy czasami nie idziesz za mną...
nie wiem czy się śmiać czy w milczeniu przewinąć posta z dłonią przy czole
Jak zwykle wychodzi zasada nr 1. Knopfler ma zawsze rację, zawsze jest bogiem, nie wolno go krytykować, jeżeli ci sie nie podoba, to jesteś głupi albo/i nie znasz się na muzyce.
Fakt, że napisanie na stronie GF, żeby poszli spać do wioski (tak to miało brzmieć w przekładzie?) to krótko mówiąc przejaw chamstwa, ale cóż. Nawet jeżeli MK nagrałby płytę z kolędami, to nie czułbym się oszukany, bo po prostu mogę jej nie kupić, nie iść na koncert i mieć to głęboko. Mógłbym go krytykować publicznie za zwrot w twórczości. Ale nigdy nie obiecywał, że będzie grał w stylu M4N usque ad mortem usrandum. Ubolewam nad tym, że gitary jest coraz mniej i coraz częściej akustyczna. Ale co poradzić. Mogę napisać mu, żeby poszedł spać
Raingod:
-A tak wogóle to Knopfler skończył się na Kill 'Em All))))))
Nie można było lepiej podsumować tej dyskusji
Do znudzenia powtarzasz za każdym razem to samo. Ja nie zauważyłem aby ktoś MK nazywał bogiem i co rusz przecież da się zauważyć nieprzychylne opinie pod adresem muzyki którą tworzy i jakoś nikt się nie obraża z osób które mają odmienne zdanie. To naturalne i po to m.in jest forum. Twoj komentarz pod retro jest zaczepką a ja się ubawiłem z tym kapturem bo nawet sobie wyobraziłem taką sytuacyjke
Już zaś nie bądź takim adwokatem Martineza
Co do wypowiedzi Martineza i języka jakim się posługuje to wcale się nie dziwię że jego komentarz zostal usunięty z forum GF. "w odroznieniu od tych 3 swiezych trupow..." co to w ogóle ma być za rozumowanie i język?
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day