17.10.2011, 16:15
MARTINEZ napisał(a):pisze takim angielskim jaki znam i nie wspomagam sie niczym bo nie mam takiej potrzeby
w kazdym razie sens jest zrozumialy i widac, ze tez go zrozumiales
a uwierz, ze o nic innego mi nie chodzilo - moglem oczywiscie napisac go to hell
i nie bede w pieknej formie pisal, ze uwielbiam wszystko co wyjdzie spod palca guya z markiem jak niewatpliwie ty to czynisz
( tylek tez wycieraja tymi palcami )
a pisze dlatego, ze sie zdenerwowalem na kolejny gniot bo czuje sie oszukany i tyle
przypuszczam, ze jeszcze gorszym angielskim pisane sa niektore pochwaly i lizanie dupy
guya i marka ale na to oczywiscie nikt nie zwroci uwagi
a przy okazji ty tez strzeliles komentarz zawiedziony moim jak ja zawiedziony piosenkami
czyli ty wyraziles swoje zdanie a ja swoje tam gdzie mamy ochote ja wyrazic
mark sie nie przejmuje piszac swoje kiepskie piosenki, a ja sie tym bardziej nie przejmuje, dlatego ze nie zarabiam na tym co pisze
pozdrawiam chlopakow z brazylii
Rozumiem ze mozesz byc zawiedziony, ale czy musiales uzywac takiego jezyka i rzucac takie obrazliwe uwagi na forum jednego z najblizszych wsplpracownikow MK? No chlopie, troche kultury. Mozna powiedziec ze cos sie nie podoba w znacznie przystepniejszy sposob i tez dosadny.
Jak masz taki problem z obecnym muzycznym trendem Knopflera to po jakiego grzyba go w ogole sluchasz? Zapodaj sobie bootlega z 1985r albo wybierz sie na koncert The Straits, ponoc chlopaki graja to tak jak chca tego wiecznie niezadowoleni fani starego DS.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...