17.10.2011, 15:33
pisze takim angielskim jaki znam i nie wspomagam sie niczym bo nie mam takiej potrzeby
w kazdym razie sens jest zrozumialy i widac, ze tez go zrozumiales
a uwierz, ze o nic innego mi nie chodzilo - moglem oczywiscie napisac go to hell and die ale nie o to mi chodzilo
poza tym to tylko fragment mojego dlugiego listu wyrwany z kontekstu
i nie bede w pieknej formie pisal, ze uwielbiam wszystko co wyjdzie spod palca guya z markiem jak niewatpliwie ty to czynisz
( tylek tez wycieraja tymi palcami )
a pisze dlatego, ze sie zdenerwowalem na kolejny gniot bo czuje sie oszukany i tyle
przypuszczam, ze jeszcze gorszym angielskim pisane sa niektore pochwaly i lizanie dupy
guya i marka ale na to oczywiscie nikt nie zwroci uwagi
a przy okazji ty tez strzeliles komentarz zawiedziony moim jak ja zawiedziony piosenkami
czyli ty wyraziles swoje zdanie a ja swoje tam gdzie mamy ochote ja wyrazic
mark sie nie przejmuje piszac swoje kiepskie piosenki, a ja sie tym bardziej nie przejmuje, dlatego ze nie zarabiam na tym co pisze
pozdrawiam chlopakow z brazylii
ps i jak widac na forum gf pare osob z innych krajow tez to zrozumialo
w kazdym razie sens jest zrozumialy i widac, ze tez go zrozumiales
a uwierz, ze o nic innego mi nie chodzilo - moglem oczywiscie napisac go to hell and die ale nie o to mi chodzilo
poza tym to tylko fragment mojego dlugiego listu wyrwany z kontekstu
i nie bede w pieknej formie pisal, ze uwielbiam wszystko co wyjdzie spod palca guya z markiem jak niewatpliwie ty to czynisz
( tylek tez wycieraja tymi palcami )
a pisze dlatego, ze sie zdenerwowalem na kolejny gniot bo czuje sie oszukany i tyle
przypuszczam, ze jeszcze gorszym angielskim pisane sa niektore pochwaly i lizanie dupy
guya i marka ale na to oczywiscie nikt nie zwroci uwagi
a przy okazji ty tez strzeliles komentarz zawiedziony moim jak ja zawiedziony piosenkami
czyli ty wyraziles swoje zdanie a ja swoje tam gdzie mamy ochote ja wyrazic
mark sie nie przejmuje piszac swoje kiepskie piosenki, a ja sie tym bardziej nie przejmuje, dlatego ze nie zarabiam na tym co pisze
pozdrawiam chlopakow z brazylii
ps i jak widac na forum gf pare osob z innych krajow tez to zrozumialo
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu
------------------------
szefu