22.08.2011, 21:53
A kto tu jest w stanie euforii? Oczywiście po to jest forum aby wylewac i łzy niezadowolenia również. Ale ja akurat dziele się swoim entuzjazmem i tak reaguje na brak entuzjazmu. Po to też jest forum
Żeby coś mogło się ukazać potrzebna jest wcześniejsza zapowiedź i to sygnalizuje ten wątek który zalożyłem.
Przecież doskonale wszyscy wiemy że płyta by sie ukazała w tym roku (wrzesień, październik) ale zaraz po wakacjach musiałoby ruszyć tourne promocyjne czyli radiowo-telewizyjne jednak mamy trase z Dylanem. Ot cala filozofia i nie ma żadnego łapania kilku srok za ogon
Nie ma plyty w tym roku mamy trasę z Dylanem. A jeszcze zapowiedzi muzyki filmowej. Czyż to nie piękne? Trochę cierpliwości i sztuki czekania życzę
Żeby coś mogło się ukazać potrzebna jest wcześniejsza zapowiedź i to sygnalizuje ten wątek który zalożyłem. Przecież doskonale wszyscy wiemy że płyta by sie ukazała w tym roku (wrzesień, październik) ale zaraz po wakacjach musiałoby ruszyć tourne promocyjne czyli radiowo-telewizyjne jednak mamy trase z Dylanem. Ot cala filozofia i nie ma żadnego łapania kilku srok za ogon
Nie ma plyty w tym roku mamy trasę z Dylanem. A jeszcze zapowiedzi muzyki filmowej. Czyż to nie piękne? Trochę cierpliwości i sztuki czekania życzę
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day