31.05.2011, 14:16
nie wiem jak zacząć...
Na początku chciałam pogratulować wszystkim zwycięzcom losowania
Wczoraj dotarły do nas nagrody do wysyłki, niestety pech trzymał się ich od samego początku realizacji zamówienia (problemy z multibankiem, firma zawaliła termin realizacji i do pełni szczęścia UPS zawalił termin dostawy na sobotę). Pech nie opuścił tej dostawy do samego końca. Zawartość paczki przygniotła mnie do podłogi, połowa nagród była potłuczona. Dlatego wczorajszy dzień spędziłam "organizacyjnie". Zgłosiłam reklamację do UPS i do firmy która nam przygotowała te gadżety. Teraz czekam na kuriera aby spisał protokół szkody. Pani Edyta już produkuje nową partię gadżetów. Ale znów trzeba czekać.
Wczoraj zostały już odebrane od nas dwie nagrody
i mam jeszcze gotowe cztery paczki, które może jeszcze dziś uda mi się wysłać. Będę wysyłać za koleją (tak jak mam ponumerowane karteczki z adresami). Mad Mathias, jesteś drugi na liście - nagroda czeka w nandu.
Nie wiem czy wypadałoby otworzyć nowy temat, ale na pewno są osoby które coś pogubiły i może takie które coś znalazły. Ja poszukuję 3 osób które coś zgubiły (piszcie na PM)
Na początku chciałam pogratulować wszystkim zwycięzcom losowania
Wczoraj dotarły do nas nagrody do wysyłki, niestety pech trzymał się ich od samego początku realizacji zamówienia (problemy z multibankiem, firma zawaliła termin realizacji i do pełni szczęścia UPS zawalił termin dostawy na sobotę). Pech nie opuścił tej dostawy do samego końca. Zawartość paczki przygniotła mnie do podłogi, połowa nagród była potłuczona. Dlatego wczorajszy dzień spędziłam "organizacyjnie". Zgłosiłam reklamację do UPS i do firmy która nam przygotowała te gadżety. Teraz czekam na kuriera aby spisał protokół szkody. Pani Edyta już produkuje nową partię gadżetów. Ale znów trzeba czekać.
Wczoraj zostały już odebrane od nas dwie nagrody
i mam jeszcze gotowe cztery paczki, które może jeszcze dziś uda mi się wysłać. Będę wysyłać za koleją (tak jak mam ponumerowane karteczki z adresami). Mad Mathias, jesteś drugi na liście - nagroda czeka w nandu.Nie wiem czy wypadałoby otworzyć nowy temat, ale na pewno są osoby które coś pogubiły i może takie które coś znalazły. Ja poszukuję 3 osób które coś zgubiły (piszcie na PM)