29.05.2011, 17:31
ja nie wiem coś jest nie tak z tymi naszymi zlotami, za każdym razem jakoś tak mi smutno po nich...
szkoda, że już jest po i że do następnego trzeba czekać cały rok, a ja już za Wami tęsknię
dziękuję wszystkim za wspaniałe nastroje i dużo uśmiechu, było naprawdę cudownie
Mikołajowi dziękuję za pomoc w sklejaniu menu ;] za rozwieszanie plakatów i parę innych istotnych rzeczy
Brewce za podratowanie sytuacji z gadżetami, to on dał nam smyczki długopisy i koszulkę pepsi (żołądkowa ja wiem, że to nie to samo knopfler.pl ale zawsze coś)
Grzesiowi za koszulki
Karakoli za pomoc z losowaniem
mojemu bratu w sumie też należą się podziękowania za załatwienie operatora miksera i za przyniesienie laptopa
Martiemu za ogarnięcie całej imprezy
Bartowi za podesłanie pytań do konkursu wiedzy i zdjęć Knopflerowych miejsc
mam jeszcze dwie ważne sprawy sprawy, ale na razie muszę zmykać
Więcej napiszę wieczorem jak będę mieć troszkę więcej czasu.
szkoda, że już jest po i że do następnego trzeba czekać cały rok, a ja już za Wami tęsknię
dziękuję wszystkim za wspaniałe nastroje i dużo uśmiechu, było naprawdę cudownie
Mikołajowi dziękuję za pomoc w sklejaniu menu ;] za rozwieszanie plakatów i parę innych istotnych rzeczy
Brewce za podratowanie sytuacji z gadżetami, to on dał nam smyczki długopisy i koszulkę pepsi (żołądkowa ja wiem, że to nie to samo knopfler.pl ale zawsze coś)
Grzesiowi za koszulki
Karakoli za pomoc z losowaniem
mojemu bratu w sumie też należą się podziękowania za załatwienie operatora miksera i za przyniesienie laptopa

Martiemu za ogarnięcie całej imprezy
Bartowi za podesłanie pytań do konkursu wiedzy i zdjęć Knopflerowych miejsc
mam jeszcze dwie ważne sprawy sprawy, ale na razie muszę zmykać
Więcej napiszę wieczorem jak będę mieć troszkę więcej czasu.