16.03.2011, 09:02
I jak tu czytając o największych przebojach Dire Straits nie mieć nadziei na usłyszenie „Private Investigation” i „Tunnel of love” w trakcie tego koncertu. Jednak bez wokalu i przede wszystkim gitary MK to już z cala pewnością nie to samo co za czasow DS., bez względu na to jaka slawa miałaby wystąpić w charakterze special guest, tymbardziej ze dzien wczesniej czeka mnie wesele jednego z najlepszych kolegow.
Chociaz gdyby na scenie RAH 22 maja miał się pojawic także MK, wtedy z cala pewnością zgłosiłbym się do specjalisty od dokonywania rzeczy niemożliwych Jambore, przeszedłbym szybki kurs i znalazł sposób na pogodzenie ze soba tych dwoch wyjatkowych wydarzen jednego weekendu.
A tak duzo sensowniejszym rozwiązaniem wydaje mi się uzbroic w cierpliwość i przygotowac na przezywanie wspaniałych emocji w trakcie (daj Panie Boze) najbliższe trasy koncertowej MK.
Pozdrawiam W.
Chociaz gdyby na scenie RAH 22 maja miał się pojawic także MK, wtedy z cala pewnością zgłosiłbym się do specjalisty od dokonywania rzeczy niemożliwych Jambore, przeszedłbym szybki kurs i znalazł sposób na pogodzenie ze soba tych dwoch wyjatkowych wydarzen jednego weekendu.
A tak duzo sensowniejszym rozwiązaniem wydaje mi się uzbroic w cierpliwość i przygotowac na przezywanie wspaniałych emocji w trakcie (daj Panie Boze) najbliższe trasy koncertowej MK.
Pozdrawiam W.
"And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
A bottle of whisky and a new set of lies
Blinds on the window and a pain behind the eyes..."
What have you got to take away?
A bottle of whisky and a new set of lies
Blinds on the window and a pain behind the eyes..."