29.08.2010, 08:53
Witam
Pomysł świetny
Zdaje się, że trzeba by było jakieś pozwolenia dostać na umieszczenie materiałów, prawda? Bo np. można poskanować wkładki o DS/MK z bardzo zacnego polskiego magazynu Tylko Rock/Teraz Rock (było ich 3 zdaje się), bo można poskanować programy z tras DS (ma ktoś coś?) czy solowych tras koncertowych MK (akurat brak mi z GH-ale Dziadek to ma). Tyle tylko, że na takie materiały musi być zgoda wydawcy tych materiałów, prawda? Spokojnie do opisu tras koncertowych można by wrzucić po kilka fotek z każdej z nich-wiadomo, że trasy DS to przede wszystkim z sieci, ale już solowy MK, to dużo materiału jest u fanów.
Dla BET-a info: jak kiedyś należałem do British Council Library w Gdańsku, to mieli na stanie świetną książkę autorstwa Miles Palmera (imię mogłem pomylić): Mark Knopfler-Unathorised Biography (zdaje się, że ponad 200 stron)-bardzo ciekawa, ale troszku leniwy byłem, żeby szukać co chwile zaglądać do słownika..., wiec czytałem po łebkach. Książka obejmowała lata do wydania On Every Street, ale nie chronologicznie, różne ciekawostki, itp.
PS. Byłoby cudowanie zrobić coś takiego i jeśli Pablosan mógłby się na coś przydać to jestem gotowy
.
PS2. Mały offtop-czy w Teraz Rocku pojawiła się jakaś wzmianka z koncertu MK z Wrocławia?
Pomysł świetny
Zdaje się, że trzeba by było jakieś pozwolenia dostać na umieszczenie materiałów, prawda? Bo np. można poskanować wkładki o DS/MK z bardzo zacnego polskiego magazynu Tylko Rock/Teraz Rock (było ich 3 zdaje się), bo można poskanować programy z tras DS (ma ktoś coś?) czy solowych tras koncertowych MK (akurat brak mi z GH-ale Dziadek to ma). Tyle tylko, że na takie materiały musi być zgoda wydawcy tych materiałów, prawda? Spokojnie do opisu tras koncertowych można by wrzucić po kilka fotek z każdej z nich-wiadomo, że trasy DS to przede wszystkim z sieci, ale już solowy MK, to dużo materiału jest u fanów.Dla BET-a info: jak kiedyś należałem do British Council Library w Gdańsku, to mieli na stanie świetną książkę autorstwa Miles Palmera (imię mogłem pomylić): Mark Knopfler-Unathorised Biography (zdaje się, że ponad 200 stron)-bardzo ciekawa, ale troszku leniwy byłem, żeby szukać co chwile zaglądać do słownika..., wiec czytałem po łebkach. Książka obejmowała lata do wydania On Every Street, ale nie chronologicznie, różne ciekawostki, itp.
PS. Byłoby cudowanie zrobić coś takiego i jeśli Pablosan mógłby się na coś przydać to jestem gotowy
.PS2. Mały offtop-czy w Teraz Rocku pojawiła się jakaś wzmianka z koncertu MK z Wrocławia?
A long time ago came a man on a track...