04.08.2005, 00:14
Ja rowniez pozdrawiałem ( juz to gdzies pisalem ) ze Stanów tyle, że gdzieś przepadło.. teraz niestety już wróciłem i na reszte wakcji pozostaje Gdynia, Gdynia może czasem Gdańsk a na kilka dni Ełk na mazurach...
Aha, Pablosanie nie martw się, że w Trójmieście zarówno Klubowe jak i koncertowe koszulki mało działają... pomimo tego, że chodzę w barwach MK'Klubu po 3miescie nikt nigdy nie zwrócił jakiejś uwagi... czytają co jest napisane ale na tym się kończy. Chyba dopiero jak przypadkowo sie spotkamy na miescie z Pablosanem bedzie mozna powiedziec ze koszulki działają...
...Ze ja Was ludzie tak mało znam (ba, osobiście wcale
), mam nadzieje ze bedziecie w Sopocie 12go ( o ile wypali ) to wreszcie Was poznam... 
Pozdrawiam!!
Aha, Pablosanie nie martw się, że w Trójmieście zarówno Klubowe jak i koncertowe koszulki mało działają... pomimo tego, że chodzę w barwach MK'Klubu po 3miescie nikt nigdy nie zwrócił jakiejś uwagi... czytają co jest napisane ale na tym się kończy. Chyba dopiero jak przypadkowo sie spotkamy na miescie z Pablosanem bedzie mozna powiedziec ze koszulki działają...
...Ze ja Was ludzie tak mało znam (ba, osobiście wcale
), mam nadzieje ze bedziecie w Sopocie 12go ( o ile wypali ) to wreszcie Was poznam... 
Pozdrawiam!!
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>