28.06.2010, 17:16
podywagujmy:
Dzień przerwy po Amsterdamie lecimy do domu , 2 lipca do Wrocławia koncert,
3 lipca Wiedeń
opcja 1: nocujemy we Wrocławiu po koncercie (np.idziemy do "PRZEKRĘTU ")RANO
musimy lecieć do Wiednia, bo wieczorem gramy koncert.
opcja 2: nie nocujemy we Wrocławiu
opcja 3: nie lecimy po koncercie 30 czerwca do domu, bo po koncercie w Budapeszcie mamy 5 dni przerwy. 1 lipca popołudniu przylatujemy do Wrocławia, chcemy poznać to miasto, rzadko bywamy w Polsce a we Wrocławiu jeszcze nas nie było, Guy chce zrobić kilka ładnych fotek... , 1 lipca wrocławska fontanna multimedialna zatańczą o 22.00 do muzyki zespołu Dire Straits, honorowym gościem będzie autor muzyki.
pozdrawiam wszystkich .... przecież wszystko jest możliwe... kto mi zabroni jestem w stanie euforycznego napięcia
Dzień przerwy po Amsterdamie lecimy do domu , 2 lipca do Wrocławia koncert,
3 lipca Wiedeń
opcja 1: nocujemy we Wrocławiu po koncercie (np.idziemy do "PRZEKRĘTU ")RANO
musimy lecieć do Wiednia, bo wieczorem gramy koncert.
opcja 2: nie nocujemy we Wrocławiu
opcja 3: nie lecimy po koncercie 30 czerwca do domu, bo po koncercie w Budapeszcie mamy 5 dni przerwy. 1 lipca popołudniu przylatujemy do Wrocławia, chcemy poznać to miasto, rzadko bywamy w Polsce a we Wrocławiu jeszcze nas nie było, Guy chce zrobić kilka ładnych fotek... , 1 lipca wrocławska fontanna multimedialna zatańczą o 22.00 do muzyki zespołu Dire Straits, honorowym gościem będzie autor muzyki.
pozdrawiam wszystkich .... przecież wszystko jest możliwe... kto mi zabroni jestem w stanie euforycznego napięcia