14.06.2010, 14:18
Zgodnie z obietnicą pojawiam się "na forum od 14 czerwca 2010"...
Chciałabym podziękować przede wszystkim Piotrecowi za to, że powoli wprowadza mnie w świat Marka, za to, że dzięki Niemu mogłam pojechać na Zlot Fanów i dzięki Niemu(po raz trzeci
) zobaczę i usłyszę Marka na żywo 2 lipca tego roku..już się nie mogę doczekać!
Dziękuję wszystkim organizatorom i przybyłym gościom za przemile spędzoną sobotę...Patrzenie na Was, tak "zapasjonowanych"(słowo mi uciekło, ale wiadomo o co chodzi
)sprawia cholerną radość...
a koszulka...hmm...i za to też chciałabym podziękować Piotrecowi, bo dostałam ją od Niego na urodziny...;*jest świetna, prawda?!!
Pozdrawiam wszystkich!

Chciałabym podziękować przede wszystkim Piotrecowi za to, że powoli wprowadza mnie w świat Marka, za to, że dzięki Niemu mogłam pojechać na Zlot Fanów i dzięki Niemu(po raz trzeci
) zobaczę i usłyszę Marka na żywo 2 lipca tego roku..już się nie mogę doczekać!
Dziękuję wszystkim organizatorom i przybyłym gościom za przemile spędzoną sobotę...Patrzenie na Was, tak "zapasjonowanych"(słowo mi uciekło, ale wiadomo o co chodzi
)sprawia cholerną radość...Robson napisał(a):Piotrec i Tatiana a skąd wytrzasneliście takie koszulki? Własnej roboty? Bart Ty ze swoją Jedynką jesteś na każdym zlocie
a koszulka...hmm...i za to też chciałabym podziękować Piotrecowi, bo dostałam ją od Niego na urodziny...;*jest świetna, prawda?!!
Pozdrawiam wszystkich!