14.06.2010, 16:07
tatqua napisał(a):Zgodnie z obietnicą pojawiam się "na forum od 14 czerwca 2010"...
Chciałabym podziękować przede wszystkim Piotrecowi za to, że powoli wprowadza mnie w świat Marka, za to, że dzięki Niemu mogłam pojechać na Zlot Fanów i dzięki Niemu(po raz trzeci) zobaczę i usłyszę Marka na żywo 2 lipca tego roku..już się nie mogę doczekać!
Dziękuję wszystkim organizatorom i przybyłym gościom za przemile spędzoną sobotę...Patrzenie na Was, tak "zapasjonowanych"(słowo mi uciekło, ale wiadomo o co chodzi)sprawia cholerną radość...
Przyjemność po mojej stronie ;* (no i w sumie po Twojej też, prawda?
) Dziękuję za to, że polubiłaś muzykę Marka i za to, że pojechałaś ze mną na zlot i za to, że pojedziesz ze mną na koncert ! 
Co do koszulek, faktycznie są świetne, zainteresowanym mogę podać namiary na źródło
W sumie, teraz trochę żałuję, że nie zamówiłem tej 'czerwonej' ! No cóż.Chciałbym baaardzo podziękować również całej ekipie zlotowej, stałym bywalcom forum, organizatorom, zespołom, za to, że stworzyliście tak świetną atmosferę! Bardzo się cieszę, że impreza się udała, bo to mnie zachęca do przyjazdu za rok

Podziwiam wszystkich grających
Mimo, że zazdrościłem Wam jak cholera, to była to zdrowa zazdrość - taka, co napędza do dalszej pracy. Oba zespoły wypadły genialnie. Filip, grasz znakomicie
Dzięki też za możliwość skromnego występu na scenie (wybaczcie, nie mam doświadczenia scenicznego - ale za rok, może dwa...
) ,mimo, że zjadł mnie stres, to i tak było fantastycznie
Pomysł z knopflerowymi drinkami - strzał w 10, chociaż przyznam się, że z całego menu spróbowałem tylko Wag The Dog i pewnego napoju pozbawionego knopflerowej nazwy

Na razie tyle, potem jeszcze coś napiszę, bo weekend był pełen wrażeń i nie wszystko jeszcze do mnie dotarło.
"It's the end of a perfect day for all the surfer boys and girls..."

) zobaczę i usłyszę Marka na żywo 2 lipca tego roku..już się nie mogę doczekać!