13.06.2010, 09:45
mme.genEva napisał(a):Wielki respect dla Howarda za wrzucenie zdjęć o 3:00 nad ranem, wiadomo o co chodzi...
wielki respect dla Filipa Howarda Barta Mikołaja Grzesia Martiego i Krzyśka za odstawienie prowizorki na tak wysokim poziomie. muzycznie kapitalnie, widać że czujecie temat. i wokalnie też mi się podobało, bo generalnie chodzi o porządny męski głos. To był wczoraj mój pierwszy koncert Marka dzięki Wam.
atmosfera super bo ludzie słuchający Marka mają po prostu "to coś" w sobie.
Jambore świetnie powiedział że ma w roku kilka świąt podstawowych i obowiązkowych i jednym z nich jest zlot. od wczoraj ja też mam takie święto.
PS. dzięki za ciepłe przyjęcie.
Dzięki, dzięki, poszedłem spać o 5:15;P
ale już jestem na nogach i chcę podziękować wszystkim uczestnikom Zlotu tym "starym" i tym "nowym", bo naprawdę myślę, że potrzeba nam czegoś takiego raz w roku.
poznałem forumowych Piotrec'a, WaCkA, Lady Genevę (Madame Genevę). Mam nadzieję, że zlot Was tylko utwierdzi w tym, że jesteśmy wszyscy siostrami i braćmi i trzeba się z nami czuć jak u siebie w domu

dziękuję za możliwość zagrania muzyki MK&DS na corocznym zlocie fanów.
wcześniej czy później nie grywam publicznie kawałków MK.
a na TO wydarzenie czekam cały rok.
Do zobaczenia we Wrocławiu, a potem na VIII ogólnopolskim zlocie za rok, a może i nawet wcześniej?
Miłej niedzieli, spokojnych powrotów do domów dla zlotowiczów spoza Krakowa, miłych wspomnień i muzyki Marka w sercu

PS.
Czekamy na resztę zdjęć.
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"