05.06.2010, 20:21
Wiecie co...parę miesięcy temu protestowałem w związku z datą zlotu...bo myślałem, że w okolicach 12 czerwca to ja będę walczył z egzaminami itd. , ale jak się cudownie okazało, wczoraj miałem ostatnie zaliczenie (
, nie ma to jak skonczyc sesje jeszcze zanim się zacznie). Także zaczynam się poważnie zastanawiać, czy nie przyjechać na zlocik
W sumie już od 2 lat się noszę z tym zamiarem, ale to szkoła, to co innego. a teraz życie studenta pozwala na więcej swobody
. Rozumiem, że Kraków zaprasza całą Polskę, w tym Warszawę
To może Warszawa przyjedzie z dziewczyną, jak dobrze pójdzie
ale muszę ogarnąć temat podróży, noclegu itp.
W ogóle, to bardzo zainteresowała mnie kwestia koncertów forumowych coverbandów, chętnie posłucham i popatrzę...a czy byłaby możliwość dołączenia się w jakimś zakresie?
swego czasu grałem Sultans of Swing (lead) i Sailing To Philadelphia (akustyk), może można by jakoś połączyć siły ?
Ewentualnie mogłbym dołączyć do jakiejś próby jeszcze przed zlotem? w Sobotę? a może i w piątek wieczorem? W każdym razie jestem chętny do współpracy
, nie ma to jak skonczyc sesje jeszcze zanim się zacznie). Także zaczynam się poważnie zastanawiać, czy nie przyjechać na zlocik
W sumie już od 2 lat się noszę z tym zamiarem, ale to szkoła, to co innego. a teraz życie studenta pozwala na więcej swobody
. Rozumiem, że Kraków zaprasza całą Polskę, w tym Warszawę
To może Warszawa przyjedzie z dziewczyną, jak dobrze pójdzie
ale muszę ogarnąć temat podróży, noclegu itp. W ogóle, to bardzo zainteresowała mnie kwestia koncertów forumowych coverbandów, chętnie posłucham i popatrzę...a czy byłaby możliwość dołączenia się w jakimś zakresie?
swego czasu grałem Sultans of Swing (lead) i Sailing To Philadelphia (akustyk), może można by jakoś połączyć siły ?
Ewentualnie mogłbym dołączyć do jakiejś próby jeszcze przed zlotem? w Sobotę? a może i w piątek wieczorem? W każdym razie jestem chętny do współpracy
"It's the end of a perfect day for all the surfer boys and girls..."