dudek242 napisał(a):może ktoś byłby zainteresowany dwoma biletami w sektorze A1? moja wyprawa do Wrocławia wydaje się coraz mniej prawdopodobna
nie mam sumienia ciągnąć niespełna dwuletniej pociechy przez pół Polski przez 3 kolejne po sobie weekendy a obie babcie mam po 300km zupełnie nie po drodze na koncert
bilety print@home kupione we wrześniu 2009, organizator zwrotów nie przyjmuje ale dowiadywałem się że nie ma problemu z przekazaniem biletów innym osobom (istotny jest kod kreskowy z wydruku)
płaciłem po 176PLN za bilet i tyle chciałbym za każdy z nich odzyskać,
aha - mój rejon to Warszawa
d.
Wlasnie poszukiwanie biletu sprawia, ze trafilem na to forum (ale chyba i tak zawitam na dluzej
). O ile wciaz masz te bilety to jestem zainteresowany jednym z nich. Na codzien mieszkam w Londynie i nie bylem pewny czy bede w Polsce w tym czasie i dlatego nie kupowalem biletu. Z drugiej strony nie chce tez dorabiac pseudofanow, ktorzy sprzedaja bilety dwa razy drozej.Jesli jednak oferta dudka jest juz nieaktualna to mam pytanie do reszty uzytkownikow czy macie moze jeden bilet na sprzedaz (nie wazne ktory sektor albo czy vip - kupie kazdy, byle po cenie ustalonej przez organizatora)
Pozdrawiam