02.02.2010, 21:15
Tu nie chodzi przecież o punkty poszczególnych płyt to przecież jasne nic takiego nie napisałem
Ale im więcej czasu do głosowania to i szansa ze więcej osób odda głosy.
Przykładowo gdybym sie zdecydował oddać głosy na "Shangri-La" (nie potrafiłem) ale niewykluczone że dodatkowy tydzień by sprawił że jakoś tam bym poukładał tę 14 i moje głosy mogłyby zmienić poszczególne miejsca. A nawet jeśli nie to inne osoby gdyby zdążyły to na pewno inaczej wygładałaby 12 KTGC bo tam różnica między pierwszym a drugim miejscem była minimalna. To naprawdę ma znaczenie Numitor sam przecież pamiętasz że kilka osób po prostu nie zdążyło. Teraz jest więcej czasu to dlaczego wcześniej go nie było?
Ale im więcej czasu do głosowania to i szansa ze więcej osób odda głosy.Przykładowo gdybym sie zdecydował oddać głosy na "Shangri-La" (nie potrafiłem) ale niewykluczone że dodatkowy tydzień by sprawił że jakoś tam bym poukładał tę 14 i moje głosy mogłyby zmienić poszczególne miejsca. A nawet jeśli nie to inne osoby gdyby zdążyły to na pewno inaczej wygładałaby 12 KTGC bo tam różnica między pierwszym a drugim miejscem była minimalna. To naprawdę ma znaczenie Numitor sam przecież pamiętasz że kilka osób po prostu nie zdążyło. Teraz jest więcej czasu to dlaczego wcześniej go nie było?
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day