16.07.2005, 18:06
Cytat:Originally posted by dudageo@Jul 10 2005, 11:45 PMZnam ten domek.Właścicieli niestety nie.Wypuszczam się w jego kierunku ze słuchaweczkami.I tak jest już od 17 lat. Chyba jestem konserwatystą,bo to już 27 lat z Markiem i 17 ze Świętouściem.Nie ulegam modom.Zresztą po co!!!!!!
Świętoujść?? No proszę... Ja tam z pięc lat spedziłem na klifach, przekopując je w każdy możliwy sposób ze studentami. Mieszkałem w tym samotnym domku nad samym morzem, co stoi przy zejściu na plażę. Pozdrowienia dla właścicieli jak się pokażą... bardzo sympatyczna rodzinka. A na klifach do dzis można oglądać piękny fałd z piasku, który odkopaliśmy. Cudo!
Jambore !!!!!!!!!! W tym roku rzeczywiście smali jak nigdy.Spaliłem się jak Rumun. Teraz już byś ze mną przez granicę na koncert MK nie przejechał.Od razu cofka,hehe
Wczoraj na polu campingowym zorganizowałem wieczór z DVD Koncert Berlin 2005. Było 8 osób.Wytrzymali do końca, mimo iż nie stawiałem piwa.
Nie jesteśmy sami.Znów zaraziłem kolejną partię.
Dzisiaj na polu obowiązkowo słuchają Radia ZET. Kazałem podkręcić regulatory. Ale trochę mało puszczają DS.Dwa dni z DS w Świętouściu. Kurcze tego jeszcze nie było. Pozdrawiam i myslami jestem z Wami i cholera nie mam laptopa.Chyba sobie sprawię.
We are the sultans of swing...